top of page

Korkeatasoiset
ammattikosmetiikkasarjat

Korkeatasoiset ammattikosmetiikkasarjat olemme valinneet tarkoin kriteerein ihon terveyden ylläpitämiseen ja tukien ihon luontaista biokemiaa. Kosmetiikkasarjamme on hyvin siedettyjä ja sisältävät iholle tärkeimmät raaka-aineet ja korkeat aktiiviainepitoisuudet hoitotulosten saavuttamiseen. 

image001.png
HUBISLAB+round logo_rajattu.png
LOGO-PRX-Therapy-violetti.png
BTB13_Patented_innovation.png
lapinniemenhelmi-logo-kuvalla.png

HUBISLAB BIO-FARMAKOLOGINEN IHONHOITOSARJA

Holistiset kasvohoitomme tehdään korealaista ihonhoitofilosofiaa kunnioittaen. HUBISLAB-tuotteissa käytetään vain ensiluokkaisia ja turvallisia aineosia, jotka tukevat korealaista ihonhoitofilosofiaa. Se eroaa perinteisestä länsimaisesta ihonhoitorutiinista muun muassa monivaiheisuudellaan. Laadukkaita tuotteita kerrostetaan iholle varmistaen näin ihon täydellinen puhdistus ja optimaalinen kosteutus ihotyypin mukaan. 

HUBISLABin kattava ammattilaissarja perustuu Human Bio Scienceen, jonka tavoitteena on ylläpitää kaunista ja tervettä ihoa läpi elämän. Tuotekehityksen keskiössä oleva HUBISLABin ainutlaatuinen teknologia hyödyntää ihon biologiaa ja kattavaa kliinistä testausta. HUBISLAB-tuotteet on suunniteltu toimittamaan aktiiviset aineosat syvälle ihoon ja siten maksimoimaan niiden teho ja vaikutukset.

HUBISLAB tarjoaa iholle innovatiivista, kokonaisvaltaista ja tehokasta hoitoa. HUBISLAB-ammattilaishoitoihin kuuluu useita ihoa kokonaisvaltaisesti hoitavia vaiheita, joiden lopputuloksena on hehkuva, kosteutettu ja hyvinvoiva iho. 

HUBISLAB GLOW.jpg

DMK - FARMAKOLOGINEN IHONHOITOSARJA

DMK-Konseptin mukaan ihon ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. DMK on kehittänyt laajan valikoiman kliinisesti tutkittuja hoitoja sekä kotihoitotuotteiden biokemian periaatteita hyödyntämällä. Kun iholle tarjotaan sille luontaista biokemiaa, se reagoi toivotulla tavalla. 

DMK:n toiminta perustuu  vallankumoukselliseen konseptiin: REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN (poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito). Tämän konseptin avulla iho saadaan toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

1. POISTO

Ihon pinnalta poistetaan kuollut solukko, sekä muut ongelmat, jotka aiheuttavat mm. kuivuutta, juonteita, tukkeumia ja ihon ihon epätasaisuutta. DMK hyödyntää entsymaattista hydrolysaatiota. Tämä menetelmä muuttaa kuolleen solumateriaalin heikoksi hapoksi ja huuhtelee sen pois kudoksista, jolloin uudet ihosolut pääsevät nousemaan ihon pintaan.

2. JÄLLEENRAKENNUS

Ihon toiminnot optimoidaan uudelleen. Ihoa kuntoutetaan hyödyntämään oma potentiaalinsa ja saavuttamaan optimaalinen toimintansa. Ihosolujen elinikä pitenee ja iho saavuttaa nuorekkaan ulkonäön. DMK:n öljyt, seerumit, hoitosuihkeet ja voiteet vaikuttavat suoraan ihosoluissa ainutlaatuisin "direct delivery" eli transepidermaalisen kuljetusmenetelmän ansiosta. Tämän avulla ihon happovaippa pysyy vahvana ja iho on kosteutettu, vahva ja kiinteä.

3. SUOJAUS

Iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta. Näitä ovat mm. auringon valo, vapaat radikaalit, glykaatio sekä muut ulkoiset tekijät, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista.

4. YLLÄPITO

Ihon hyvinvointia ylläpidetään DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Kotihoitotuotteet pidentävät ammattihoidoilla saatuja tuloksia. DMK:n kotihoitotuotteet tarjoavat elinikäisen ihonhoito-ohjelman, joka on helppo ottaa osaksi arkea.

R5v9oQSA.jpeg

BTB13 MEDIKAALINEN IHONHOITOSARJA

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui 

maailmanlaajuiseen patentointiin

 

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).


BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

  • Suomalainen tieteellinen innovaatio

  • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja

  • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

  • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

  • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

  • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja

  • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

IMG_6946.JPG

LAPINNIEMEN HELMI

Kotimainen Lapinniemen Helmi on luonnollinen vegaani vartalosokeri, jota käytämme sokerointi palveluissamme.
​Lapinniemen Helmen sokerit on hellävaraisia hajusteettomia tuotteita, eivätkä ne sisällä sitruunaa. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville.

 

Vinkkinä: saadaksesi kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja jotta tulos pysyy mahdollisimman hyvänä pitkään, muistathan että poistettavan karvan tulee olla vähintään 3mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi tunnollisesti myös sokerointejen välillä.

Wax
bottom of page