top of page
Ilonan kasvohoidot

Ilonan kasvohoidot on jokainen räätälöity yksilöllisesti juuri sinun tarpeita huomioiden ja hoidot suunnitellaan ihosi kunnon mukaisesti.

 

Valitse kolmesta hoidosta mieleisesi hoitokokonaisuus:

IHANA - RAIKAS - RAUHA ja yhdistä hoitoon haluamasi lisäpalvelut.

Varaa oma hoitoaikasi ja toteutamme toiveidesi mukaisen hoidon laadukkaalla kotimaisella ja hemmottelevalla BTB13 ammattisarjalla. 

 

IHANA  - täydellinen kasvohoito rentouttavalla hoitokokonaisuudella, johon yhdistetään kasvojen- ja niska-hartiaseudun hemmotteleva hieronta.

Hieronnassa ihoasi hellitään arktisilla marjoilla; mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyillä, jotka tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja Omega3-rasvahappoja. Hoito soveltuu kaikille, erityisesti Sinulle, joka tulet meille hoitoihin ensimmäistä kertaa.

RAIKAS - syväpuhdistava kasvohoito, jossa iho puhdistetaan ultraääni -puhdistuksella ja perinteisellä mekaanisella ihonpuhdistuksella, hiuspohjalle tehdään rentouttava hieronta hoitonaamion vaikuttaessa kasvoilla.

Hoito soveltuu kaikille, erityisesti Sinulle, joka kaipaat ihollesi tehokkaampaa puhdistusta ja ihollasi on enemmän epäpuhtauksia. Hoitoa suosittelemme myös mies asiakkaille.

 

RAUHA - kokonaisvaltainen ja hemmottelevin kasvohoitomme täydelliseen rentoutumiseen, joka sisältää pitkän rentouttavan kasvojen- ja niska-hartiaseudun hieronnan, hiuspohjan hieronnan ja erikoisnaamion kasvoille. Naamiossa vaikuttavat puhdistava savi, antioksidanttinen mango ja probiootit jotka rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. 

 

Hoito päätetään käsien tai jalkojen hierontaan ja hoitavaan naamioon. Hoidossa kehoa ja mieltä rentouttavat yksilöllisesti valitut eteeriset öljytipat sekoitettuna hoitaviin ravitseviin pohjaöljyihin. 

2020-09-14 12.49.29.jpg
IHANA kasvohoito 60min

IHANA kasvohoito tehdään ihosi tarpeiden mukaan ja se soveltuu kaikille.

Hoito tehdään kotimaisella BTB13 sarjan tuotteilla. Hoito sisältää ihoanalyysin, kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, kasvojen- ja niska-hartiaseudun hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Yhdistä hoitoon haluamasi lisäpalvelut. 

RAIKAS kasvohoito 60min

RAIKAS on syväpuhdistava kasvohoito, joka soveltuu tehokkaampaa puhdistusta kaipaavalle,  epäpuhtauksiin ja tukkeumiin taipuvaiselle iholle.  Hoito sisältää ihoanalyysin, kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-puhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, seerumin, naamion sekä hoitovoiteet. Yhdistä hoitoon haluamasi lisäpalvelut.

RAUHA kasvohoito 90min

RAUHA kasvohoito on sinulle joka kaipaat kokonaisvaltaisempaa rentoutumista ja hemmottelua. Hoidossa käytämme BTB13 sarjan tuotteita kasvoille ja Ekopharman luonnonkosmetiikan hemmottelevia vartalotuotteita.

 

Hoito aloitetaan kasvojen- ja päänalueen akupainelulla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kaksoispuhdistus, kuorinta ja iholle imeytetään hoito ampulli.

Kasvoille ja niska-hartiaseudulle sekä hiuspohjalle tehdään rentouttava hieronta ja hieronnan jälkeen iholle levitetään probioottinen kasvonaamio rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa. Hoito päätetään valitsemaasi käsien tai jalkojen hierontaan ja hoitavaan naamioon. Yhdistä hoitoon haluamasi lisäpalvelut.

*RAUHA kasvohoitoa suosittelemme erityisesti lahjahoidoksi. 

DMK-Entsyymiterapia 90min

DMK-Entsyymiterapia hoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK- entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin. Entsyymit ovat luonnon omia biologisia katalysaattoreita, jotka hajottavat ja poistavat kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Ne lisäävät solujen hapensaantia ja auttavat kuntouttamaan solujen ja kudoksen toimintaa. Iho kiinteytyy elastiinin ja kollageenin tuotannon tehostuessa ja iho puhdistuu kuona-aineista. 

Dermapen4 mikroneulaus 60min

Dermapen4™ mikroneulaus on tehokas ihoa uudistava ja vahvistava hoito, joka käynnistää ihon luonnollisen korjausprosessin. 

 

Dermapen4™ hoidolla imeytetään tehokkaasti iholle tärkeimpiä aktiiviaineita syvemmälle ihon kerroksiin.

Hoidossa käsitellään kasvojen ja kaulan lisäksi huultenalue ja silmänympärysiho. 

Hoito tehdään ilman puudutusaineita.

Mikroneulaukseen yhdistämme myös tarvittaessa DP Dermaceuticals Uber Pro Peel kuorinnan, joka koostuu monipuolisista vaikuttavista aineista. Happo sisältää mm. manteli-, maito-, palorypäle-, ferula- ja kojichappoa, joka on tehostettu retinaldehydellä, kuparipeptideillä, niasiniamidilla ja hyaluronihapolla. Tämä happokäsittely on erinomainen ikääntyneelle iholle, pigmenttiongelmiin, akneen ja miliumeihin.

Mekaaninen ihonpuhdistus 60min

Hoidossa käytämme BTB13 sarjan tuotteita ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihon mekaaninen puhdistus, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide kasvoille sekä silmänympärysiholle. 

Ultraääni-ihonpuhdistus 45min

Hoidossa käytämme BTB13 sarjan tuotteita ihon tarpeiden mukaisesti. 

Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, kuorinta, naamio, ultraääni-puhdistus, tehoseerumi  ja hoitovoide kasvoille sekä silmänympärysiholle.

Nuorison ihonpuhdistus 45min (alle 18 v.)

Hoidossa käytämme BTB13 sarjan tuotteita ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdstus, kuorinta, ihon mekaaninen puhdistus, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide.

Kasvohieronta 30min

Sinulle joka kaipaat vain rentouttavaa hierontaa kasvoille. 

Hoitoon sisältyy pitkä kasvojen rentouttava hieronta akupisteiden käsittelyllä. Hoidossa käytämme BTB13 sarjan tuotteita ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hoitovesi ja ravitsevat hoitoöljyt, rentouttava kasvo- ja hartiaseudun hieronta sekä hoitovoide.

Lymfahieronta kasvoille 60min

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Käsin tehtävä hieronta aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Hoito soveltuu myös aknen, rosacean ja couperosan hoitoon, raskauden aikaiseen turvotukseen ja sillä voidaan nopeuttaa solujen uusiutumista, parantaa kudoksen elastisuutta ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hoitoa suositellaan 1-2 kertaa viikossa. 

bottom of page