top of page

Ihon toimintaa tukevat kasvohoidot

Tutustu holistisiin ja ihon luontaista toimintaa tukeviin kasvohoitoihimme, jotka räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeita mukaillen. Hoidoissamme yhdistyy farmakologisten tuotteiden tehokkuus ja kokonaisvaltainen rentouttava hoitokokemus.

 

Hoitoihin kuuluu useita ihoa kokonaisvaltaisesti hoitavia vaiheita, joiden lopputuloksena on hehkuva, kosteutettu ja hyvinvoiva iho. Ihonhoidon ammattilaisena haluamme auttaa sinua oikeaoppisiin ihonhoidon rutiineihin osaksi arkea. Yksilöllinen kotihoito-suunnitelma jatkohoitoineen

on tarkoin räätälöity ihosi toiminnan tueksi.

IMG_6943.JPG

Kosteuttavat / Uudistavat Ihonhoito-ohjelmat

HYDRA PRO HOITO 60min

Tämä syväkosteuttava hoito sisältää kaksoispuhdistuksen (kuorinnan), tehoampullihoidon, täsmä hoitotuotteiden imeytyksen kevyellä hieronnalla, kuitukangasnaamion ja jauhenaamion. Hoidon viimeistelee hoitovedet, seerumi ja hoitovoiteet. Naamioiden aikana päänalueen sekä

niska- ja hartiaseudun akupistehierontaa.

 

AGE PRO HOITO 60min

Tämä uudistava ja ihoa tehokkaasti elvyttävä hoito sisältää kaksoispuhdistuksen (kuorinnan), tehoampullihoidon, täsmä hoitotuotteen imeytyksen kevyellä hieronnalla, kuitukangasnaamion ja jauhenaamion. Hoidon viimeistelee hoitovedet, seerumi ja hoitovoiteet. Naamioiden aikana päänalueen sekä niska- ja hartiaseudun akupistehierontaa.

Skin Clearing Serum

Puhdistavat Ihonhoito-ohjelmat

PURE PRO HOITO 60min

Tämä syväpuhdistava hoito sisältää kaksoispuhdistuksen ja kuorinnan, tehoampullihoidon, ultraäänipuhdistuksen, kuitukangasnaamion ja jauhenaamion. Hoidon viimeistelee hoitovedet, seerumi ja hoitovoiteet sekä täsmähoitotuotteet. Naamioiden aikana päänalueen sekä niska- ja hartiaseudun akupistehierontaa.

NUOREN IHON ENSIHOITO 45min (iästä 10 -17v.)

Tämä ensihoito soveltuu nuorelle joka aloittelee ihonhoidon rutiineja ja iholla on paikoitellen

vain pientä puhdistettavaa. SKIPCARE Kotihoito-ohjeistus nuorelle.

 

HYDRAPEEL-KIVUTON IHONPUHDISTUS 30min

Hydrapeel laitteella tehtävä kivuton

ihonpuhdistus soveltuu kaikille kirkastamaan ja puhdistamaan ihoa ilman mekaanista käsittelyä.

Soveltuu myös nuorille.

Mietojen happoliuosten ja alipaineen avulla huokoset saadaan puhdistettua mustapäistä ja keratiinijäämistä. Hoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluina mekaaninen ihonpuhdistus, DR. Lacto Peel ja Led-valoterapia.

 

DR. LACTO PEEL - HAPPOKUORINTA 30min

Dr. Lacto Peel happokuorinta on suunniteltu ihon kemiallista kuorintaa varten. Tuotteet poistavat iholta kuolleet ihosolut, puhdistavat ihohuokosia ja uudistavat ihoa. Hoitotuotteiden ydinaineosa Lactococcus Fermentointilysaatti suojaa, uudistaa ja syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. 

 

Hoito soveltuu kuivalle ja ikääntyneelle

iholle häivyttämään juonteita ja ehkäisemään ihon sävymuutoksia, kosteuttaen ja hoitaen ihoa. Rasvoittuvalla ja epäpuhtaalla iholla poistaa kuolleita ihosoluja ja auttaa hoitamaan tulehduksia sekä tasoittaa ihon väriä ja rakennetta. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Soap Smear
IMG_6918.JPG
Cream Smear

Hemmotteleva hoito

RAUHA KASVOHOITO 90min

Kokonaisvaltainen hemmotteleva kasvohoito,

joka rentouttaa päästä varpaisiin. Sinulle joka kaipaat hempeän ihonhoidon lisäksi täydellistä rentoutumista ja paljon hierontaa kasvoille, niska-hartiaseudulle

ja päänalueelle.

 

Tässä hemmottelevassa hoidossa kasvoille tehdään ainutlaatuista ihokudosta ja kasvolihaksia aktivoivaa kasvohierontaa ja sekä lymfaattista hierontaa tehostamaan ihoa puhdistavaa lymfa- ja imunestekiertoa. Syvähengittely ja akupistehieronta avaa energioita tehokkaasti koko kehossa.

 

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen (kuorinnan), hoitonesteet, tehoampullin, pitkän hieronnan laadukkailla öljyillä, erikoisnaamion kasvoille sekä käsien tai jalkojen hieronnan ravitsevalla naamiolla. Hoito viimeistellään iholle valituilla hoitovoiteilla.

bottom of page