top of page

Ihohoitola Ilona

Lämminhenkinen kylähoitola Espoon Kauklahden kauniissa miljöössä

Sijaitsemme aivan Kauklahden keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

IMG_6947.JPG

Palvelulupaus

Ihohoitola Ilonasta saat yksilölliset ihonhoidon ammattilaisen palvelut ihosi hyvinvoinnin tueksi.

Olemme erikoistuneet iho-ongelmien hoitamiseen ja tarjoamme tehokkaat hoitokokonaisuudet ihonhoidon haasteisiin. Hoidoissa emme hoida ainoastaan iho-oireita vaan pureudumme iho-oireiden juurisyihin.

Ihon hyvinvoinnille kotihoidon merkitys ja ihon kuntoa ylläpitävät hoitolahoidot ovat tärkein avain

hyvinvoivaan ihoon. 

IMG_6952.JPG

Yksilöllistä palvelua

Räätälöimme hoidot aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti joten sinun ei tarvitse huolehtia hoidon oikeasta valinnasta. Hoidot aloitamme ihoanalyysillä, jonka perusteella valitsemme juuri sinulle soveltuvimmat hoitokokonaisuudet. Muistathan hoitaa ihoasi kausittain - säilyttääksesi terve ja raikas hehku kasvoillasi! 

IMG_6952.JPG
IMG_6918.JPG
IMG_6917.JPG

Hoitolaan saapuminen

Olet meille asiakkaana tärkeä ja haluamme rauhoittaa hoitohetkesi vain sinua varten. Toivomme että otatte yhteyttä hoitovarauksia tehdessä ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta. Liikkeen ovi on aina suljettuna hoitojen aikana ja hoito meneillään kyltti ilmoittaa tästä ovella. Saavuthan hoitolaan vain hieman ennen hoitoaikaasi, n. 5min ennen hoitosi alkua.

Näin ehdimme palvelemaan jokaisen asiakkaan rauhassa hänen omalla hoitoajalla. Hoidon jälkeen sinulla on hetken rentoutus mahdollisuus ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

 

Jos en pääse vastamaan puheluusi, niin palaan sinulle pikimmiten vapauduttuani hoidosta. Kiireellisissä asioissa suosittelen jättämään viestin vastaajaan tai lähettämällä tekstiviestiä.  

 

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme.

Ihohoitola Ilonan yrittäjä & SKY-erikoiskosmetologi

Sofia Haakana

bottom of page