top of page
Hoitola

Ihohoitola Ilona on pieni ja lämminhenkinen kylähoitola Espoon Kauklahdessa. Hoitolamme sijaitsee kauniissa Kauklahden miljöössä, aivan Kauklahden keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Ihohoitola Ilonasta saat monipuoliset kosmetologiset hoidot ihosi hyvinvoinnin tueksi. Olemme erikoistuneet iho-ongelmien hoitamiseen ja tarjoamme pehmeämpiä ratkaisuja ihonhoidon haasteisiin. Ihon hyvinvoinnille kotihoidon merkitys ja ihon kuntoa ylläpitävät hoitolahoidot ovat tärkein avain hyvinvoivaan ihoon. 

Räätälöimme hoidot aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti joten sinun ei tarvitse huolehtia hoidon oikeasta valinnasta. Hoidot aloitamme ihoanalyysillä, jonka perusteella valitsemme juuri sinulle soveltuvimmat hoitokokonaisuudet. Muistathan hoitaa ihoasi kausittain - säilyttääksesi terve ja raikas hehku kasvoillasi! 

Olet meille asiakkaana tärkeä ja haluamme rauhoittaa hoitohetkesi vain sinua varten. Toivomme että otatte yhteyttä hoitovarauksia tehdessä ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta. Liikkeen ovi on aina suljettuna hoitojen aikana ja hoito meneillään kyltti ilmoittaa tästä ovella. Saavuthan hoitolaan vain hieman ennen hoitoaikaasi, n. 5min ennen hoitosi alkua. Näin ehdimme palvelemaan jokaisen asiakkaan rauhassa hänen omalla hoitoajalla. Hoidon jälkeen sinulla on hetken rentoutus mahdollisuus ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

 

Jos en pääse vastamaan heti puheluusi, niin minulla on hoito vielä kesken ja palaan sinulle pikimmiten vapauduttuani hoidosta. Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme.

 

Sofia Haakana

SKY-erikoiskosmetologi


Arvot

Tyytyväinen asiakas ja hyvinvoiva iho on meille tärkeintä ja haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja lämmintä vastaanottoa jokaiselle asiakkaalle.

 

Hoitomme ja tuotteemme ovat tarkoin valittuja. Tuotteiden puhtaus, välttäen turhia kemikaaleja sekä ihoa jäljittelevä kemia ovat tärkeimpiä kriteerejä hoidoissamme ja tuotesarjoja valitessamme. Kotimaisuus, ekologisuus ja luonto sekä käsintyö on inspiraatiomme lähde. 

0145 (1).jpg
Shoppiaika

 

Voit halutessasi varata oman shoppiajan veloituksetta nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse, tällöin saat rauhassa tutustua tuotteisiin ja palveluihin. Pidämme myös aika ajoin shoppitunteja, jolloin pääset piipahtamaan liikkeessämme.

Peruutukset 24h ennen hoidon alkua

 

Jos sinulla tulee este hoidolle, toivomme peruutukset viimeistään vuorokautta ennen hoidon alkua. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta. Muistathan että hoitopäivän aikana tehdyt peruutukset toivomme vain soittamalla liikkeeseen.

bottom of page