top of page

Erikoiskasvohoidot

Tutustu holistisiin ja ihon luontaista toimintaa tukeviin kasvohoitoihin, jotka räätälöimme vahvistamaan ihon toimintaa.

Erikoiskasvohoidot tarjoaa tuloksellista ihonhoitoa ja korjaavat

tehokkaasti ihon epätasapainotiloja.

Hoidamme vuosien ammattitaidolla monenlaisia iho-ongelmia joten voit turvallisin mielin luottaa ihosi kuntoutuksen käsiimme ja me räätälöimme ihosi kuntoutumista tukevan hoitosuunnitelman.

IMG_6945.JPG

Dermapen4-mikroneulaus 60min

Dermapen4 mikroneulauksella hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia, kuten ihon epätasaisuutta, pigmenttimuutoksia, arpia, epäpuhtauksia, juonteita ja ryppyjä sekä monenlaisia ikämuutoksia. Mikroneulausta suositellaan 4-6 kerran sarjahoitoina,

n. 4-6 viikon välein. 

 

Dermapen 4 mikroneulausella tehdään kohtisuoraa neulausta iholle ja  Dermapen4 liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnisten ihon luonnollisen korjauprosessin. Dermapen4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviaineosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet. 

Dermapen4 mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni -ja elastaanituotantoa kudoksessa. Dermapen 4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

Mikroneulaukseen yhdistämme myös tarvittaessa Uber Pro Peelin. Uber Pro koostuu monipuolisista vaikuttavista aineista, jotka yhdessä takaavat ennennäkemättömät tulokset. 

Manteli-, maito-, palorypäle-, ferula- ja kojichappoa sisältävä emulsio on tehostettu retinaldehydellä, kuparipeptideillä, niasiniamidilla ja hyaluronihapolla. Tämä happokäsittely on erinomainen ikääntyneelle iholle, pigmenttiongelmiin, akneen ja miliumeihin.

0604 3.jpg

Dmk-Entsyymiterapia 90min

DMK- Entsyymiterapia on kokonaisvaltainen ihon kuntouttaja, joka aktivoi lymfa- ja nestekiertoa (plasmaattinen vaikutus).

DMK hoidot kiinteyttävät ihokudosta ja vahvistavat kasvolihaksia, parantavat lymfa- ja nestekiertoa vähentäen turvotusta ja puhdistavat ihoa tehokkaasti epäpuhtauksista.

 

Hoidot soveltuvat kaikille ihoille.

DMK -hoitoja tehdään hoitolassamme paljon Rosacean ja aknen hoidossa, mutta myös kiinteyttävinä hoitoina ja ennaltaehkäisevinä hoitoina, kun halutaan vahvistaa ihon toimintaa tuloksellisesti. Hoitoja suositellaan

2-5 viikon välein.

IMG_6951.JPG
IMG_6918.JPG
IMG_6931.JPG

Dmk-Muscle Banding 90min

Entsymaattinen DMK Muscle Banding -kiinteytyshoito on ainutlaatuinen kasvolihasten kuntoutushoito, joka tehdään ilman laitekäsittelyitä sarjahoitona. Erinomainen hoito kun haluat iholle tehokasta kiinteytystä.

DMK-ihoterapeutti yhdistää kasvolihaksia vahvistavia entsyyminaamioita korjaamaan ja vahvistamaan heikentynyttä ja/tai vaurioitunutta ihokudosta. Hoidossa käytetään myös voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

 

DMK Muscle Banding hoito on erinomainen kuntosalitreeni kasvolihasten ja kudosten kuntouttamiseen. Hoitoja suositellaan 6 hoitokerran sarjana viikon välein.

0604 3.jpg

Prx-T33 Biorevilisaatio 30min 

PRX Therapy - Neulaton Biorevilisaatio on ainutlaatuinen anti-age hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset - ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa. 

 

Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuoden aikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi" tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa ja tehokkaana anti-ageing hoitoina.

Mitä on PRX-T33 - Neulaton Biorevilisaatio?

Biorevilisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevilisaation on ollut ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa - kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyy kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.

*TCA tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa

*Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa

*Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

PRX-T33 hoidon tulokset on huomiota herättäviä - välittömästi ja pitkäkestoisesti. 

Kenelle PRX-T33 hoitoja?

Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuoden aikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi" tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa ja tehokkaana anti-ageing hoitoina.

Hoidoilla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9kk pysyviä tuloksia. Suositus hoitojen määrä 4-6 hoitokertaa viikottain. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. kuukausi.

WiQo-kotihoitotuotteet+PRX-T33-layout(1).png
IMG_6918.JPG
IMG_6944.JPG

Hydra-Peel 30min

Hydrapeel -kasvohoito poistaa kaksivaiheisesti epäpuhtaudet, kuorii kuolleen ihosolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Hydrapeel hoitonesteet hoitaa epidermistä vähentäen juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä pienentäen ihohuokosia. 

 

Hoidot soveltuu lähes kaikille ihoille. Indikaatioita ovat mm. epätasainen ihonsävy, samea iho, tukkeutunut iho, laajentuneet ihonhuokoset, akne-iho, komedot ja muut epäpuhtaudet iholla, pigmenttimuutokset ja auringon vaurioittama iho, rypyt sekä hienot juonteet.

Spiraalinmuotoinen hoitopää luo pyörteen yhdessä alipaineen kanssa ja puhdistaa ja detoksifoi ihoa tehokkaasti ja parantaa ihon mikroverenkiertoa. Hoito soveltuu lähes kaikille ihoille ja se on kivuton ja miellyttävä käsittely ihon syväpuhdistamisessa. Hydrapeel hoito voidaan tehdä omana hoitona tai yhdistää useisiin kasvohoitoihin ja erikoisterapioihin.  

bottom of page