top of page
Hei!  
 
Tervetuloa tutustumaan Ihohoitola Ilonan palveluihin.

Hoitolan kosmetologina esittäytyy iloinen, positiivinen ja asiakkaitaan lämmöllä kuunteleva kosmetologiyrittäjä Sofia Haakana. 
 
Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ja ihastumaan Ihohoitola Ilonan rentouttaviin hoitoihin. Avasin hoitolani heinäkuussa 2019 jolloin pääsin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani omasta ihonhoitoon erikoistuvasta kauneushoitolasta.
 
Ihohoitola Ilona sai alkunsa innostuksestani kokonaisvaltaiseen ihonhoitamiseen, kotimaiseen kosmetiikkaan, käsillä tekemiseen, eettisiin arvoihin ja luonnonmukaisuuteen. Ilona kuvastaa minulle iloa, positiivisuutta, hyvää mieltä ja lämpimiä kohtaamisia. Haluan että saat kokea juurikin näitä kokemuksia saapuessasi meille hoitoihin.. 

Huomioin jokaisen asiakkaan aina kokonaisuutena ja haluan että saat hemmottelevan hoitohetkesi lisäksi arkeesi toimivia ja tehokkaita ihonhoito-ohjeistuksia sekä innostavia vinkkejä itsesi hoitamiseen. Mikä ihanampaa kuin oppia uutta kosmetiikasta ja innostua oman ihonsa hoitamisesta ihan uudella tavalla! <3 


Hieman taustastani kosmetologina:
 
Olen valmistunut vuonna 2000 IA-diplomikosmetologiksi yksityisestä Etelä-Suomen Kosmetologikoulusta Lahdesta.
Suoritin samalla kansainvälisen International Aestheticiennes -tutkinnon, joka mahdollistaa myös ulkomailla työskentelyn kosmetologina.

Kosmetiikka-alalla olen toiminut pitkään hoitotyön parissa. Vuosien varrella työskenneltyäni maahantuonnissa kouluttajana sekä erilaisissa myyntitehtävissä halusin lähteä syventämään osaamistani kosmetologian opintoihin vuonna 2013, jolloin valmistuin alamme erikoisammattitutkintoon SKY-erikoiskosmetologiksi. Kosmetologina minulla on laaja kokemus ja osaaminen ihonhoidosta ja olen erikoistunut erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen (erityisesti olen perehtynyt Rosacean eli ruusufinnin ja atooppisen ihon hoitamiseen sekä Anti-age hoitoihin).
 
Kouluttaudun säännöllisesti alamme kehityksen mukana ja haluan tuoda vastuulliset ja ihon hyvinvointia tukevat tuotteet palveluihini. Kaikki käyttämäni tuotteet ovat korkealaatuisia ja iho pystyy niitä hyvin hyödyntämään. 

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tehokkaisiin hoitoihin ja tuotteisiin!
left-banner_edited.jpg
Oma_kuva.JPG
IMG_3731_edited.jpg

Kiitos yhteydenotostasi!

Ihohoitola Ilona
Klippinkitie 5 A
02780 Espoo (Kauklahti)
P. 044 270 3115
info@ihohoitolailona.fi
Y-tunnus 2361582-5
Aukioloajat

Maanantai - perjantai klo 10 - 17
(muina aikoina sopimuksen mukaan)


 Liike kiinni: Lauantai ja sunnuntai 
 
 
bottom of page