top of page
BTB13 - Kotimainen ammattikosmetiikkasarja
Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui
maailmanlaajuiseen patentointiin
 

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).


BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

 • Suomalainen tieteellinen innovaatio

 • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja

 • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

 • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

 • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

 • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja

 • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

BTB13_Patented_innovation.png
0460.jpg
Dermapen4 Mikroneulaus (+Uber Pro peel lisäpalveluna)
Dermapen4™ mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset arvet, paloarvet/raskausarvet, trauman aiheuttamat arvet), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa, aknea sekä herkkää couperosaa ja rosacea ihoa.
 
Dermapen4™ mikroneulaus on vuosituhannen läpimurto. Autralialainen Lääkäri Dr Andrew R. Christie toimii pääkouluttajanamme tähän uusimpaan huipputeknologiaan perustuvassa menetelmässä. Dermapen4™ hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä ja se liikkuu iholla kivuttomasti luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin.
 
Dermapen4™ mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviaineosien imeytymisen syvälle ihon kerroksiin.
Dermapen4™ on 104% nopeampi kuin muut mikroneulausmenetelmä. Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni-ja elastaanituotantoa kudoksessa. Dermapen4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvanlehtiä ja nenää.
Dermapen4™ hoitohin suositellaan yhdistettävän korkeatasoisia DP Dermaceuticals ihonhoitotuotteita parhaiden hoitotuloksien saavuttamiseksi. Tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus- ja anti-ageing -hoitoja. Tuotteiden teho perustuu A-vitamiinien tehokkaaseen vaikutukseen ja muihin ihon uudistumista ja kosteuttamista parantaviin aktiiviaineosiin.
DP Dermaceuticals tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulaushoitoprosessia niin hoitolassa kuin kotona.
0317.jpg
EKOPHARMA Hilla vartalotuotteet
Ekopharman tuotteet on kotimaista ja suomessa valmistettua sertifioitua luonnonkosmetiikkaa,
jonka teho perustuu vesipohjan sijaan kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Ne sisältävät runsaasti vaikuttavia aktiiviaineita ja keräävät voimansa pohjoisen valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta.
Marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja kallisarvoiset marjat -ja kasviöljyt.
Luonnonmarjat ovat erinomaisesti siedettyjä ja sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja, keinotekoisia hajusteita, eivätkä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita.
Ekopharma tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlipputunnus ja FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja se on ainoa kotimainen kosmetiikkasarja, jolle on myönnetty Animalian eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -tunnus. 
marjabalmit_korissa.jpg-nggid03541-ngg0d
LES POULETTES Kangasnaamiot
COSMOS Organic sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
 • Ei testattu eläimillä missään tuotantoprosessin vaiheessa
 • Naamio valmistettu luomupuuvillasta
 • Vaikuttavat raaka-aineet laadukkaita luonnollisia ja luomutuotettuja
 • Helppo, nopea ja sottaamaton kasvonaamio – vain 10 minuutin vaikutusaika riittää!
 • 4 erilaista kangasnaamiota: Age Defying Plumping mask, Pollution shield mask, Radiant glow mask, revitalizing&boosting mask
IMG_1147.JPG
LAPINNIEMEN HELMI Sokeroinnit
Lapinniemen Helmi sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, sillä tuotteet ovat hajusteettomia ja ne eivät sisällä sitruunaa. Tuotteet ovat kotimaista vegaania luonnonkosmetiikkaa ilman ihoa ärsyttäviä ainesosia ja pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi takaa miellyttävän sokerointikokemuksen, joka sopii myös herkälle iholle että raskaana oleville.
Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Kun sokerimassa poistetaan, ihokarvat jäävät sokeriin kiinni ja poistuvat kokonaan myös syvältä ihosta. Sokeroinnissa samaa sokerimassapalloa levitetään ja poistetaan iholta yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki halutun alueen karvat ovat tarttuneet sokeriin. Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide.  Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta.
JO9pwTdy.jpeg
bottom of page