top of page

Korkeatasoiset 
kosmetiikkasarjat

Käyttämämme korkeatasoiset ammattisarjat olemme valinneet tarkoin kriteerein, iholle luontaisen biokemian perusteella. Haluamme välttää käyttämissämme tuotteissa iholle hyödyttömiä aineita, näistä yleisimmät silikonit, mineraaliöljy, mikromuovit, väriaineet, synteettiset hajusteet. Käyttämämme tuotesarjat on hyvin siedettyjä ja sisältävät iholle tärkeimmät raaka-aineet ja aktiiviaineet ihon terveyden ylläpitämiseen ja hoitotulosten saavuttamiseen.

image001.png
BTB13_Patented_innovation.png
LOGO-PRX-Therapy-violetti.png
lapinniemenhelmi-logo-kuvalla.png

DMK-KONSEPTI

DMK-Konseptin mukaan ihon ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. DMK on kehittänyt laajan valikoiman kliinisesti tutkittuja hoitoja sekä kotihoitotuotteiden biokemian periaatteita hyödyntämällä. Kun iholle tarjotaan sille luontaista biokemiaa, se reagoi toivotulla tavalla. 

DMK:n toiminta perustuu  vallankumoukselliseen konseptiin: REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN (poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito). Tämän konseptin avulla iho saadaan toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

1. POISTO

Ihon pinnalta poistetaan kuollut solukko, sekä muut ongelmat, jotka aiheuttavat mm. kuivuutta, juonteita, tukkeumia ja ihon ihon epätasaisuutta. DMK hyödyntää entsymaattista hydrolysaatiota. Tämä menetelmä muuttaa kuolleen solumateriaalin heikoksi hapoksi ja huuhtelee sen pois kudoksista, jolloin uudet ihosolut pääsevät nousemaan ihon pintaan.

2. JÄLLEENRAKENNUS

Ihon toiminnot optimoidaan uudelleen. Ihoa kuntoutetaan hyödyntämään oma potentiaalinsa ja saavuttamaan optimaalinen toimintansa. Ihosolujen elinikä pitenee ja iho saavuttaa nuorekkaan ulkonäön. DMK:n öljyt, seerumit, hoitosuihkeet ja voiteet vaikuttavat suoraan ihosoluissa ainutlaatuisin "direct delivery" eli transepidermaalisen kuljetusmenetelmän ansiosta. Tämän avulla ihon happovaippa pysyy vahvana ja iho on kosteutettu, vahva ja kiinteä.

3. SUOJAUS

Iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta. Näitä ovat mm. auringon valo, vapaat radikaalit, glykaatio sekä muut ulkoiset tekijät, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista.

4. YLLÄPITO

Ihon hyvinvointia ylläpidetään DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Kotihoitotuotteet pidentävät ammattihoidoilla saatuja tuloksia. DMK:n kotihoitotuotteet tarjoavat elinikäisen ihonhoito-ohjelman, joka on helppo ottaa osaksi arkea.

IMG_6934.JPG

BTB13 - KOTIMAISTA AMMATTIKOSMETIIKKAA

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui 
maailmanlaajuiseen patentointiin
 

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).


BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

  • Suomalainen tieteellinen innovaatio

  • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja

  • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

  • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

  • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

  • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja

  • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

IMG_1781.JPG

LAPINNIEMEN HELMI

Kotimainen Lapinniemen Helmi on luonnollinen vegaani vartalosokeri
​Lapinnimen Helmi sokerit on hellävarainen karvanpoistotuote. Tuotteet ovat hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville. Saadaksesi kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja jotta tulos pysyy mahdollisimman hyvänä pitkään, tulee poistettavan karvan olla vähintään 3mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi tunnollisesti myös sokerointejen välillä.

Wax
bottom of page