top of page

JOULUN LAHJAKORTTIHOIDOT

KUULAS Kasvohoito 60min 105€ (Norm. 125€)
Kirkastava ja rentouttava kasvohoito, jossa ihoa puhdistetaan hellävaraisella Hydrapeel laitehoidolla (kivuton ihonpuhdistus). Hoitoon yhdistetään rentouttava kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, hoitonaamion vaikuttaessa kasvoilla käsitellään päänalueen akupisteitä, edeten hiuspohjan rentouttavaan hierontaan.

*Hoitoon sisältyy alkurentoutus, tehoseerumit, hoitonaamio ja hoitovoiteet sekä yksilöllinen ihonhoidon konsultointi ja kotihoitotuotteiden ohjeistus. Hoito soveltuu kaikenlaisille ihoille.


DMK Entsyymiterapia 90min 2hoitoa 285€ (Norm. 318€)
DMK- Entsyymiterapia on kokonaisvaltainen ihon kuntouttaja ja vahvistaja, joka aktivoi tehokkaasti lymfa- ja nestekiertoa. Hoito soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille ja monenlaisiin ihon-ongelmiin parantamaan ihon luonnollista toimintaa ja palauttamaan sen tasapainotilaa. Hoito kiinteyttää kasvolihaksia ja vahvistaa ihokudosta.

DMK Muscle-Banding 90min 2hoitoa 305€ (Norm. 338€)
Kasvolihaksia kiinteyttävä ja vahvistava entsyymihoito, joka korjaa ja vahvistaa heikentynyttä ja/tai vaurioitunutta ihokudosta. Hoidossa käytetään myös voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Muscle Banding hoito on erinomainen kuntosalitreeni kasvolihasten ja kudosten kuntouttamiseen. Hoito soveltuu kaikenlaisille ihoille.


JOULUN SHOPPIPÄIVÄ ILONASSA PERJANTAINA 23.12 klo 12-16

Joulukuussa 23. päivä pidän jälleen shoppipäivän, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla ostamaan lahjakortteja, tuotelahjoja ja paikallisen Kultasepän LiLa Designin -hopeakoruja. Tule piipahtamaan glögille ja vaihtamaan kuulumisia!

Lahjakortteja voit ostaa myös muina aikoina, laitathan viestiä niin sovitaan aika ennakkoon numerosta 0442703115. 

 
Iloista joulunodotusta,

Sofia

bottom of page