Ilonan Jalkahoidot

Jalkahoidoissamme käytetään Kotimaista Ekopharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hilla-uutetta sisältävät hoitotuotteet kosteuttavat, hoitavat ja hellivät jalkojen ihoa kotimaisten kasviuutteiden ja luonnonöljyjen tehokkailla vaikutuksilla. 

 

Jalkahoidoistamme voit valita joko 60min tai 90min hoitokokonaisuuden. Haluamme tehdä perusteellisen jalkapohjien käsittelyn, joten tästä syystä 60min jalkahoitoon emme sisällytä värillistä kynsien lakkausta. 

Suosittelemme hemmottelevaa jalkahoitoa 90min kun toivot kynsien värillistä lakkausta ja pidempää rentouttavaa jalkojen hierontaa.

*Huomiothan että jalkahoidoissa emme tee paksuuntuneen kynnen ohennuksia / geelilakkauksien poistoja..

Perinteinen Jalkahoito 60min 75€

Ilonan jalkahoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja perusteellisella jalkapohjien käsittelyllä. Kovettumat poistetaan, kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Hoito päätetään jalkojen rentouttavaan hierontaan. 

 

* Lisäpalveluna kynsien värillinen lakkaus +10€ /15min.

* Huomiothan että jalkahoidoissa emme tee paksuuntuneen kynnen ohennuksia / geelilakkauksien poistoja..

Hemmotteleva Jalkahoito 90min 89€

Ilonan jalkahoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja perusteellisella jalkapohjien käsittelyllä. Kovettumat poistetaan, kynnet leikataan ja viilataan sekä kynsinauhat siistitään. Hoito päätetään hemmottelevaan jalkojen kuorintaan ja rentouttavaan jalkojen hierontaan. Kynsiä koristamaan värillinen lakkaus. 

* Huomiothan että jalkahoidoissa emme tee paksuuntuneen kynnen ohennuksia / geelilakkauksien poistoja..