Ilonan Jalkahoidot

Jalkahoidoissamme käytetään Kotimaista Ekopharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hilla-uutetta sisältävät hoitotuotteet kosteuttavat, hoitavat ja hellivät jalkojen ihoa kotimaisten kasviuutteiden ja luonnonöljyjen tehokkailla vaikutuksilla. 

 

Jalkahoidoistamme voit valita joko 60min tai 90min hoitokokonaisuuden. Haluamme tehdä perusteellisen jalkapohjien käsittelyn, joten tästä syystä 60min jalkahoitoon emme sisällytä värillistä kynsien lakkausta. 

Suosittelemme hemmottelevaa jalkahoitoa 90min kun toivot kynsien värillistä lakkausta ja pidempää rentouttavaa jalkojen hierontaa.

*Huomiothan että jalkahoidoissa emme tee paksuuntuneen kynnen ohennuksia / geelilakkauksien poistoja..

Perinteinen Jalkahoito 60min 75€

Ilonan jalkahoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja perusteellisella jalkapohjien käsittelyllä. 

Kovettumat poistetaan, kynnet leikataan ja viilataan sekä kynsinauhat siistitään. Hoito päätetään jalkapohjien hierontaan. 

*Hoitoon ei sisälly värillistä kynsien lakkausta.

Mikäli toivot kynsien lakkausta ja pidempää rentouttavaa jalkojen hierontaa, suosittelemme valitsemaan hemmottelevan jalkahoitomme 90min.

 

Lisäpalveluna kynsien värillinen lakkaus voidaan yhdistää tunnin jalkahoitoon hintaan +10€ /15min

Hemmotteleva Jalkahoito 90min 89€

Ilonan jalkahoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja perusteellisella jalkapohjien käsittelyllä. Kovettumat poistetaan, kynnet leikataan ja viilataan sekä kynsinauhat siistitään.

 

Jalat kuoritaan suolakuorinnalla ja kuorinta poistetaan lämpimillä kompresseilla. Hoito päätetään rentouttavaan jalkojen ja säärien hierontaan. *Kynsiä koristamaan värillinen lakkaus.