top of page
DMK Entsyymiterapia
DMK Skincare konsepti

DMK-konseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen ja kuntouttamisen näkökulmasta. 

​​

DMK on luonut laajan valikoiman tuotteita ja hoitolahoitoja, jotka auttavat ihoa toimimaan terveen ja nuorekkaan ihon tavoin ihon omaa biokemiaa hyödyntäen. Tuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Ammattihoidot ja kotihoito-ohjelma toimivat täydellisen ekosysteemin tavoin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DMK-konsepti perustuu neljään vaiheeseen: 

REMOVE (POISTO):

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

 
REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS):

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

 
PROTECT (SUOJAUS):

Ihoa SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

 
MAINTAIN (YLLÄPITO):

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään. 


Pitkäkestoisia tuloksia

DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneutuu ongelman syyhyn. Ammattihoitojen ja tehokkaiden kotihoitotuotteiden yhdistelmällä saadaan haluttuja, pitkäkestoisia tuloksia. Jo yli 40:n vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämän. 

 

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tarjoamme ihon täydellistä kuntouttamista pikaratkaisujen sijaan. Näin voimme saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia. DMK-hoidot vaikuttavat suoraan solutasolla ihon rakenteeseen ja toimintaan. DMK-konseptissa yhdistetään lääketieteellinen näkökulma ihon optimaalisen terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämiseen.

 
 
DMK Entsyymiterapia

​Iho toimii tehtaan tavoin. Tehtaan valmistaman tuotteen laatu on nähtävissä ihon pinnalla sen värissä, rakenteessa ja ulkonäössä. DMK entsyymiterapia palauttaa ”ihotehtaan” toimimaan nuoren, terveen ihon tavoin. Tämän ansiosta iho hehkuu ja on onnellinen!

Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon.

 

Se tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu. 

Vaikeimmatkin iho-ongelmat ovat voitettavissa.

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista!

DMK ammattihoidoissa ihonhoito aloitetaan systemaattisesti. Ihoa kuntoutetaan tarjoamalla juuri niitä ainesosia, joita se tarvitsee ja kykenee vastaanottamaan. DMK-ihoterapeutti osaa valita juuri sinun ihollesi sopivan hoito-ohjelman.

 
Enzyme Therapy entsyymiterapia:

Entsyymiterapia parantaa ihon optimaalista toimintaa ja siten se on kaikkien ihoa uudistavien DMK hoitojen kulmakivi.

DMK ihoterapeuttisi selvittää ihosi kunnon, diagnosoiden sen perusteellisesti rakenteellisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta käsin. Tämän jälkeen hän räätälöi hoitosi yhdistämällä useita erilaisia DMK koostumuksia DMK Signature entsyymiterapiaan. 

DMK entsyymihoito ei ole tavallinen kasvohoito. Tämä ero näkyy myös tuloksissa, jotka saavutamme. Saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisia.

 
 
Hoitoa pintaa syvemmältä

DMK:n kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Ilman kotihoitotuotteita on mahdotonta saavuttaa tai ylläpitää toivottuja tuloksia. Kotihoitotuotteet toimivat konseptin SUOJAUS (PROTECT) ja YLLÄPITO (MAINTAIN) osa-alueilla.

 

Koulutettu DMK-terapeutti räätälöi kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan kotihoito-ohjelman. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta, sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen- ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä.

DMK konsepti on tarkoitettu kaikille. Se soveltuu yhtä lailla vaikeisiin iho-ongelmiin kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon.

 
 
Ratkaisu vaikeimpiin iho-ongelmiin

DMK-kotihoitotuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Se tarkoittaa, että tuotteiden aktiiviaineiden osuus on selkeästi suurempi, joka tekee tuotteista tehokkaampia kuin perinteiseksi kosmetiikaksi luokitellut tuotteet. 

 

DMK:n luonnolliseen farmakologiaan perustuvan menetelmän keskiössä on ihon toiminnan kuntouttaminen, jonka vaikutuksena on ihon ulkonäön huomattava paraneminen. Kun ihon toiminta paranee, saadaan vaikeimmatkin iho-ongelmat poistettua.

 
 
Danné King - Rajoja murtava visionääri

DMK-konseptin kehittäjä Danné Montague-King kiinnostui ihonhoidosta yli 40 vuotta sitten, kun hän alkoi etsiä ratkaisua oman vaikean aknensa hoitoon. Biokemistinä hän ymmärsi, että iho-ongelmat ovat kehon epätasapainon seurausta. Hän päätteli, että ihon tasapainon palauttaminen uudistaa ja parantaa ihon toiminnan.

Laajan tutkimustyön seurauksena Dannésta tuli ensimmäisiä biokemistejä, jotka ymmärsivät entsyymien tehon ihon kosteuttamisessa ja kiinteyttämisessä. Tutkimus huipentui DMK:n ihon nuorentamismenetelmään, joka ensimmäisenä maailmassa tarjosi ihosoluille niiden omaan kemiaan pohjautuvaa apua.

 

DMK-konsepti on saanut laajaa kannatusta ympäri maailman. Myös useat lääketieteen ammattilaiset ovat vakuuttuneet sen toimivuudesta.

Parhaimmat ja tärkeimmät suositukset sekä todistukset menetelmän toimivuudesta tulevat kuitenkin niiltä tuhansilta ihmisiltä, joiden elämän se on muuttanut pysyvästi.

 

 

DMK - Luontoa jäljittelemällä luonnollisiin tuloksiin.

3rrMLy4A.png
bottom of page