top of page
PRX Therapy - Neulaton Biorevilisaatio
PRX -T33 Biorevilisaatio on ainutlaatuinen anti-age hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset - ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa
logo-prx-therapy-violetti.png

Mitä on PRX-T33 - Neulaton Biorevilisaatio?

 

Biorevilisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevilisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa - kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyy kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.

 

* TCA tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa

* Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa.

* Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

 

PRX-T33 hoidon tulokset on huomiota herättäviä - välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Kenelle PRX-T33 hoitoja?

Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuodenaikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi" tai sarjahoitona  iho-ongelmien hoidossa ja tehokkaana anti-ageing hoitona.

PRX-T33 hoidoilla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Hoidon indikaatiot:

Hoito sopii kaikille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle.

Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi" tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa. Ylläpitohoitoa suositellaan kahden kuukauden välein, jotta hoitotulokset säilyvät ja ikääntymisprosessit hidastuvat. Nopea hoitomuoto vie vain 30min ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Hoitoalueet kasvoilla:

* Rypyt ja juonteet

* Kuiva iho

* Veltostunut iho

* Pigmenttimuutokset

* Ennenaikaisesti ikääntyvä iho

* Arvet ja laajentuneet ihohuokoset

Hoitoalueet vartalolla:

 

* Venymä- ja leikkausarvet

* Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

 

Monta PRX-T33 hoitoa tarvitsen?

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikottain, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla, tulokset ovat aina yksilöllisiä. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. kuukausi tehtävällä hoidolla.

Ihon ikääntymisprosessien hidastaminen

Ihon ikääntymisprosessit alkavat aktivoitua noin 20-25 vuoden iässä. Ihon suojabarrieri heikkenee ja epidermis alkaa ohentua, jolloin ihon kosteus haihtuu helpommin ja se kuivuu. Kollageeni -ja elastiinisäikeiden tuotanto hidastuu ja iho menettää kimmoisuuttaan. Iholle epätasaisesti kertyvä pigmentti muodostaa pigmenttiläiskiä. Paras keino ehkäistä ikääntymisprosesseja on elvyttää ihon toimintoja, stimuloida solujen ja kollageenin tuotantoa sekä suojata iho haitalliselta UV-säteilyltä.

Active Skin Program

PRx-T33 hoidon jälkeen hoito-ohjelmaa jatketaan kotona. Kotihoito ylläpitää biorevilisaation vaikutusta ihossa sekä aktiivisesti stimuloi ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta oikealla tavalla turvallisesti. 

Huom! Hoidon jälkeen käytetään kuuden (6) päivän ajan vain WiQo-kotihoitotuotteita.

 

STEP 1. Ihon stimulointi

Ihon biorevilisaatio käynnistetään hoitolassa tehtävällä PRX-T33 -hoidolla. Ammattilaisen tekemä hoito tehostaa ihon uusiutumisprosesseja ja säännöllisellä aktivoinnilla (= sarjahoidoilla) edistetään myös uusien kollageenisäikeiden muodostumista. Hoidon päätteeksi iholle levitetään palauttava hoitovoide, joka luo suojaavan kalvon iholle, korjaa suojabarrierin vaurioita ja estää kosteutta haihtumasta iholta.

STEP 2. Kosteuta ja suojaa

PRX-T33 hoitojen jälkeen ihoa hoidetaan Wiqon kotihoitotuotteilla, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset hoitotulokset ja vältytään ei-toivotuilta allergisilta reaktioilta.

 

Ensimmäisen 1 -2 päivän aikana ihoa hoidetaan WiQo Moisturizing Face Cream hoitovoiteella aamuin illoin. Tämän jälkeen voidetta tulee käyttää kerran tai kaksi päivässä.

STEP 3. Syvennä ja ylläpidä stimulointia

Lisätehoa tuot iholle käyttämällä WiQo Smoothing Face Fluid -hoitoemulsiota, jonka käytön voit aloittaa seuraavana iltana PRX-T33 -hoidosta. Hoitovoidetta levitetään iholle 30-60min ennen hoitovoiteen levitystä.

Kosmetologisi kertoo sinulle kotihoito-ohjelmasta ja kotihoitotuotteiden tarkemmasta käytöstä.

.

wiqo-kotihoitotuotteet.png
bottom of page