top of page

Kasvohoitomme -Yksilöllinen & räätälöity hoitokokonaisuus.

Ilonan kasvohoidot on räätälöity yksilöllisesti ihosi tarpeita huomioiden ja sarjahoidot / jatkohoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan ihon kunnon mukaan. 

 

Valitse neljästä hoidosta mieleisesi hoitokokonaisuus: 

IHANA - RAIKAS - KUULAS - RAUHA ja yhdistä hoitoon haluamasi lisäpalvelut. 

 

Varaa oma hoitoaikasi ja toteutamme toiveidesi mukaisen hoidon laadukkaalla kotimaisella BTB13 ammattisarjalla.

 

 Kasvohoidot

 

IHANA  - täydellinen kasvohoito rentouttavalla hoitokokonaisuudella, johon yhdistetään kasvojen- ja niska-hartiaseudun hemmotteleva hieronta.  

Hieronnassa ihoasi hellitään arktisilla marjoilla; mustaherukan, vadelman, mustikan, tyrnin ja karpalon siemenöljyillä, jotka tuovat iholle korkealaatuisia vitamiineja ja Omega3-rasvahappoja.

KUULAS -  ihoa kirkastava ja rentouttava kasvohoito, jossa ihoa puhdistetaan hellävaraisella Hydrapeel laitehoidolla (kivuton ihonpuhdistus). Hoitoon yhdistetään rentouttava kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta sekä hiuspohjan rentouttava akupistekäsittely.

RAIKAS - syväpuhdistava kasvohoito, jossa iho puhdistetaan ultraääni -puhdistuksella ja perinteisellä mekaanisella ihonpuhdistuksella. 

RAUHA - kokonaisvaltainen ja hemmottelevin kasvohoitomme täydelliseen rentoutumiseen, joka sisältää pitkän rentouttavan kasvojen- ja niska-hartiaseudun hieronnan, hiuspohjan hieronnan ja erikoisnaamion kasvoille. Naamiossa vaikuttavat puhdistava savi, antioksidanttinen mango ja probiootit jotka rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. 

 

Hoito päätetään käsien tai jalkojen hierontaan ja hoitavaan naamioon. Hoidossa kehoa ja mieltä rentouttavat kotimaiset marjaisat siemenöljyt.

*Kaikkiin hemmotteleviin kasvohoitoihin sisältyy alkurentoutus, ihon kuorinta, tehoseerumit, hoitonaamio ja hoitovoiteet sekä yksilöllinen ihonhoidon konsultointi ja kotihoitotuotteiden ohjeistus. 

Erikoiskasvohoidot

DMK-ENTSYYMITERAPIA

DMK- Entsyymiterapia on kokonaisvaltainen ihon kuntouttaja, joka aktivoi lymfa- ja nestekiertoa (plasmaattinen vaikutus).

DMK-Konseptin mukaan ihon ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. DMK on kehittänyt laajan valikoiman kliinisesti tutkittuja hoitoja sekä kotihoitotuotteita biokemian periaatteita hyödyntämällä. Kun iholle tarjotaan sille luontaista biokemiaa, se reagoi toivotulla tavalla. Sarjan kasvipohjaiset tuotteet toimivat yhdessä ihon kanssa, eivät ainoastaan ihon pinnalla.

Aminohapot, muut proteiinit, entsyymit ja frakturoidut kasvipohjaiset öljyt luovat elinympäristön, jossa iho voi toimia optimaalisen tehokkaasti.

DMK:n toiminta perustuu  vallankumoukselliseen konseptiin: REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN (poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito). Tämän konseptin avulla iho saadaan toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. 

 

Hoidossa käytetyt entsyymit ovat luonnon omia biologisia katalysaattoreita, jotka:

  • Hajottavat ja poistavat kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti

  • Lisäävät solujen hapensaantia

  • Auttavat kuntouttamaan solujen ja kudoksen toimintaa

  • Kiinteyttävät ihoa tehostamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa

  • Puhdistavat kuona-aineita ihosta

*Entsyymiterapiaa suosittelemme tehtävän 2-5 viikon välein, normalisoiden ihon luonnollisia toimintoja ja parantaen ihon puolustusmekanismeja sekä tukien ihon terveyttä saaden iho toimimaan paremmin solutasolta käsin.

 

Varaa oma kokeiluhoitosi DMK-Entsyymiterapiaan.

0604 3.jpg

DMK - MUSCLE BANDING

Entsymaattiset Muscle Banding -kiinteyttävät hoidot. 

DMK-ihoterapeutti yhdistää kasvolihaksia vahvistavia entsyyminaamioita korjaamaan ja vahvistamaan heikentynyttä ja/tai vaurioitunutta ihokudosta. Hoidossa käytetään myös voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Muscle Banding hoito on erinomainen kuntosalitreeni kasvolihasten ja kudosten kuntouttamiseen.

*Suosittelemme 6 hoitokerran sarjaa viikon välein.

zVgUXgTc.png

DERMAPEN4 - MIKRONEULAUS

Dermapen 4 mikroneulaus on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä 

Dermapen4 liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnisten ihon luonnollisen korjauprosessin. Dermapen4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviaineosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen4 on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet. 

Dermapen4 mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni -ja elastaanituotantoa kudoksessa. Dermapen 4:llä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

Dermapen4 aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon

Dermapen4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi, kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot. Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on lähes kivuton.

Hoidon tulokset on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen 

Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun hoitojaksoon yhdistetään hoidossa käytetyt kotihoitotuotteet.

Mikroneulaukseen yhdistämme myös tarvittaessa Uber Pro Peelin

Uber Pro koostuu monipuolisista vaikuttavista aineista, jotka yhdessä takaavat ennennäkemättömät tulokset. 

Manteli-, maito-, palorypäle-, ferula- ja kojichappoa sisältävä emulsio

on tehostettu retinaldehydellä, kuparipeptideillä, niasiniamidilla ja hyaluronihapolla. Tämä happokäsittely on erinomainen ikääntyneelle iholle, pigmenttiongelmiin, akneen ja miliumeihin.

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa

Iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Dp Dermaceuticals Cover Recover™ suojaa ja hoitaa ihoa sekä peittää punoitusta heti hoidon jälkeen.

*Kuinka monta hoitokertaa suosittelemme hoidettaessa ikääntyvää ihoa, aknearpia, raskausarpia? (yleisohje)

Elvyttävä hoito            3-6 hoitokertaa     6-8 viikon välein  

Aknearvet                   4-6 hoitokertaa     6-8 viikon välein

Raskausarvet             4-8 hoitokertaa     6-8 viikon välein

Hyperpigmentaatio    4-6 hoitokertaa     2-4 viikon välein

Pinnallisia hoitoja suositellaan otettavaksi 4 hoidon sarjana, 1 hoito / 2-3 viikon välein.

0751-3 2_edited.jpg

PRX-T33 BIOREVILISAATIO

PRX Therapy - Neulaton Biorevilisaatio on ainutlaatuinen anti-age hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset - ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa.

Mitä on PRX-T33 - Neulaton Biorevilisaatio?

Biorevilisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevilisaation on ollut ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa - kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyy kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.

*TCA tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa

*Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa

*Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

PRX-T33 hoidon tulokset on huomiota herättäviä - välittömästi ja pitkäkestoisesti. 

Kenelle PRX-T33 hoitoja?

Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuoden aikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi "tuhkimohoidoksi" tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa ja tehokkaana anti-ageing hoitoina.

Hoidoilla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9kk pysyviä tuloksia. Suositus hoitojen määrä 4-6 hoitokertaa viikottain. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. kuukausi.

WiQo-kotihoitotuotteet+PRX-T33-layout(1).png

HYDRAPEEL - KIVUTON IHONPUHDISTUS

Hydrapeel -kasvohoito poistaa kaksivaiheisesti epäpuhtaudet, kuorii kuolleen ihosolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijäämät iholta ja karvatupista. Hydrapeel hoitonesteet hoitaa epidermistä vähentäen juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä pienentäen ihohuokosia. 

Spiraalinmuotoinen hoitopää luo pyörteen yhdessä alipaineen kanssa ja puhdistaa ja detoksifoi ihoa tehokkaasti ja parantaa ihon mikroverenkiertoa. Hoito soveltuu lähes kaikille ihoille ja se on kivuton ja miellyttävä käsittely ihon syväpuhdistamisessa. Hydrapeel hoito voidaan tehdä omana hoitona tai se voidaan yhdistää muihin kaikkiin kasvohoitoihin ja erikoisterapioihin.  

Kenelle Hydrapeel-hoitoja?

Hoidot soveltuu lähes kaikille ihoille. Indikaatioita ovat mm. epätasainen ihonsävy, samea iho, tukkeutunut iho, laajentuneet ihonhuokoset, akne-iho, komedot ja muut epäpuhtaudet iholla, pigmenttimuutokset ja auringon vaurioittama iho, rypyt sekä hienot juonteet.

IMG_6944.JPG
bottom of page